Ingredientai
- Grietinėlė 200 g 35 proc. riebumo
- Šaldyta sluoksniuota bemielė tešla 4 vnt. lakštų
- Kiaušiniai 2 vnt.
- Grybai 400 g virtų, reikės tokio kiekio, kad užtektų iškloti tešlą
- Faršas 300 g kepto paukštienos, reikės tokio kiekio jog užtektų iškloti tešlą.
- Druska 1 žiupsnelis
- Pipirai 1 žiupsnelis
- Prieskoniai 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
- Skardos dugną išklokite kambario temperatūros tešlos lakštais.
- Kiaušinius šakute išplakite su grietinėle, druska ir prieskoniais.
- Ant tešlos lakštų juostelėmis išklokite faršą ir grybus.
- Užpilkite paruoštą grietinėlę, jei dar liko tešlos lakštų supjaustykite juostelėmis ir užklokite būsimo sočiojo pyrago viršų. Skardą pašaukite į orkaitę ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 20-25 min.
- Greita, sotu ir paprasta.
Receptą atsiuntė Daiva S., Tauragė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Konkursai: Konkursas „Grybų karas“
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Kalėdos, Velykos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita