Ingredientai
- Kiauliena 500 g nugarinė
- Obuoliai 3 vnt.
- Svogūnų laiškai 1 sauja
- Krapai 1 sauja
- Grietinė 2 valg. š.
- Prieskoniai: (mėgstami) 1 žiupsnelis
- Daržovių sultinys 500 ml
- Miltai 1 valg. š.
Kaip gaminti
1. Mėsą supjaustykite gabaliukais ir patroškinkite keptuvėje vis įpildami daržovių sultinio.
2. Apkepinkite mėsą, sudėkite pjaustytus obuolius, supjaustytus svogūnų laiškus, krapus ir dar viską patroškinkite.
3. Pabaigoje sudėkite grietinę ir miltus ir dar keletą minučių patroškinkite, kol padažas sutirštės.
Skanaus!
Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Troškiniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita