Ingredientai
- Alyvuogių aliejus 3 valg. š.
- Svogūnai 1 vnt. vidutinio dydžio, smulkintas
- Česnakai 2 skiltelės ir 1/2 arbat. š. malto
- Imbieras 2 arbat. š. tarkuotas
- Moliūgai 400 g
- Morkos 2 vnt. vidutinio dydžio, supjaustytos
- Druska 5 g
- Cinamonas 5 g
- Vištienos sultinys 5 puodelis
Kaip gaminti
- Svogūnus paskrudinkite aliejuje apie 5 min. Sudėkite česnaką, imbierą ir supilkite sultinį.
- Užvirkite, įdėkite moliūgą ir pavirkite apie 10 min.
- Sudėkite morkas, druską, cinamoną ir česnaką. Pavirkite dar 10 min. ir patiekite.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums
- Noriu patiekalo: Troškiniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Afrikos