Ingredientai
- Kiaušiniai 4 vnt. virti
- Sūris 50 g lydyto
- Kumpis 50 g karštai rūkyto
- Česnakai 1 skiltelės
- Majonezas 2 valg. š.
- Pipirai 1 arbat. š. žiupsnelis baltųjų
- Druska 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
1. Kiaušinius perpjaukite, išimkite trynius ir juos sumaišykite su pjaustytu kumpiu bei sūriu.
2. Masę paskaninkite pipirais, česnaku, įberkite druskos.
3. Išmaišykite su majonezu, sudėkite į baltymus ir papuoškite.
Receptą atsiuntė Regina Račkauskienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pusryčiams
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Velykos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita