Ingredientai
- Kiaušiniai 4 vnt. kietai virti
- Majonezas 3 valg. š.
- Grietinė 2 valg. š. arba natūralus jogurtas
- Karis 1 arbat. š.
- Česnakai 1 skiltelės
- Druska 1 žiupsnelis
- Imbieras 1 žiupsnelis
- Petražolės 1 sauja
Kaip gaminti
1. Kiaušinius nulupkkite, perpjaukite pusiau, išimkite trynius.
2. Česnakus sugrūskite, trynius pertrinkite per sietelį arba sutrinkite elektriniu trintuvu, sudėkite visus kitus recepte nurodytus produktus ir gerai išmaišykite.
3. Gauta mase įdarykite kiaušinių puseles ir apibarstykite susmulkintomis petražolėmis.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Virtuvės paslaptys“
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita