Ingredientai
- Obuoliai 2 vnt. dideli
- Avižiniai dribsniai 200 g
- Razinos 50 g
- Pienas 100 ml
- Sviestas 5 g
- Medus 1 arbat. š.
- Cinamonas 1 žiupsnelis
- Džemas 2 arbat. š. bruknių ar kitoks mėgstamas
Kaip gaminti
1. Iš pieno, avižinių dribsnių ir saujelės razinų išvirkite košę (jei bus per tiršta įpilkite dar šlakelį pieno, jei per skysta – truputį dribsnių).
2. Pagardinkite košę šaukšteliu sviesto ir medaus.
3. Obuolius išskobkite bulvių skustuku, pabarstykite cinamonu, į vidų sukrėskite avižinius dribsnius, ant viršaus krėskite po šaukštelį bruknių džemo.
4. Obuolius dėkite į sviestu pateptą kepimo formą ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Ji“
- Ketinu ruošti specialiai: Vaikams
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita