Ingredientai
- Obuoliai 4 vnt.
- Citrinos 1 vnt. šaukštas sulčių
- Petražolės 10 g lapelių papuošimui
- Silkė 150 g filė įdarui
- Pupelės 100 g pusė skardinės konservuotų arba pusė stiklinės virtų įdarui
- Kiaušiniai 1 vnt. kietai virtas įdarui
- Svogūnai 50 g įdarui
- Agurkai 100 g raugintų įdarui
- Čiobreliai 1 arbat. š. žiupsnelis džiovintų įdarui
- Juodieji pipirai 1 arbat. š. žiupsnelis įdarui
- Majonezas 2 valg. š. padažui
- Jogurtas 2 valg. š. natūralaus padažui
- Garstyčios 8 g padažui
Kaip gaminti
1. Nupjaukite obuolių viršūnėles ir išskobkite vidų. Paruoštus obuolius iš karto apšlakstykite citrinų sultimis, kad nepatamsėtų.
2. Silkių filė supjaustykite nedideliais gabaliukais. Pupeles nusunkite. Svogūną smulkiai sukapokite. Agurką, kiaušinį ir išskobtą obuolių minkštimą supjaustykite smulkiais kubeliais. Viską sumaišykite su padažu (jam skirtus produktus išplakite) ir sudėkite į paruoštus obuolius. Puoškite petražolių lapeliais.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Vakarienei
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita