Ingredientai
- Pievagrybiai 8 vnt. didesni
- Svogūnai 1 vnt.
- Kiauliena 100 g rūkyta nugarinė
- Grietinėlė 100 ml
- Sūris 50 g fermentinis
- Raudonėliai 1 žiupsnelis
- Bazilikai 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis
- Druska 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
1. Pievagrybių kotelius nupjaukite ir smulkiai supjaustykite.
2. Rūkytą nugarinę supjaustykite kubeliais ir viską pakepkite su smulkiai supjaustytu svogūnu. Pabarstykite prieskoniais, užpilkite grietinėle.
3. Gautą masę sudėkite į pievagrybių galvutes, pabarstykite fermentiniu sūriu ir kepkite orkaitėje 5 – 10 minučių.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita