Ingredientai
- Pievagrybiai 15 vnt. vidutinio dydžio
- Česnakai 3 skiltelės
- Pipirai 1 vnt. nedidelis čili
- Petražolės 1 sauja ryšulėlis šviežių
- Parmezano sūris 300 g
- Alyvuogių aliejus 100 ml
Kaip gaminti
- Iš nuplautų pievagrybių išimkite viduriukas, kad jie taptų tarsi "krepšeliai".
- Čili, česnaką ir petražoles susmulkinkite.
- Grybus lengvai ištrinkite aliejumi, apibarstykite smulkintais priesonias ir į kiekvieną grybą įdėkite po kelis gabalėlius sūrio.
- Gryus kepkite 200 laipsnių orkaitėje ~7 minutes, kol sūris išsilydis.
Receptas Lauros Kanevičiūtės, http://virtuvesuzrasai.blogspot.com/
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita