Ingredientai
- Pienas 200 ml
- Druska 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis
- Krapai 5 arbat. š. žiupsnelis
- Sūris 100 g
- Kumpis 100 g tinka ir faršas
- Riestainiai: (mažų) 20 vnt.
Kaip gaminti
- Riestainius pamerkite į pieną, kad suminkštėtų.
- Sutarkuokite sūrį ir kumpį. Didžiąją dalį sūrio sumaišykite su tarkuotu kumpiu, žalumynais, prieskoniais.
- Išmirkytus piene riestainius įdarykite sūrio ir kumpio mase.
- Dėkite juos į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi, ir 20–25 min. kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 200 °C.
Skanaus!
Receptą atsiuntė Lina M.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Vaikams
- Konkursai: Konkursas „Aštrus pojūtis“
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita