Ingredientai
- Juodieji pipirai 2 žiupsnelis
- Druska 1 arbat. š.
- Aliejus 2 valg. š.
- Sviestas 2 valg. š.
- Svogūnai 1 vnt.
- Ryžiai 50 g virtų
- Grybai 50 g termiškai apdorotų
- Pomidorų padažas 2 valg. š.
- Majonezas 2 valg. š.
- Faršas 350 g
- Paprikos 4 vnt.
Kaip gaminti
1. Paprikas nuplaukite, nupjaukite viršūnes, išimkite sėklas.
2. Į keptuvėje išlydytą sviestą sudėkite faršą, svogūną, druską, pipirus ir viską apkepinkite.
3. Dubenyje sumaišykite ryžius, grybus ir apkepintą faršą su svogūnais. Paruoštu įdaru pripildykite paprikas.
4. Skardą patepkite aliejumi, sudėkite įdarytas paprikas ir pašaukite į orkaitę.
5. Paruoškite padažą: majonezą, pamidorų padažą išmaišykite ir pakaitinkite keptuvėje.
6. Iškepus įdarytoms paprikoms užpilkite padažą ir tiekite su bulvėmis.
Skanaus!
Receptą atsiuntė Rūta Martinkevičiūtė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Troškiniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita