Ingredientai
- Sviestas 200 g tinka ir margarinas
- Sirupas: („Dansukker“ šviesiojo) 100 ml
- Miltai 450 g
- Imbieras 100 g 100 ml - marinuotų, gerai susmulkintų
- Migdolai 100 g smulkiai kapotų
- Juodasis šokoladas 100 g gerai susmulkinto
- Cukrus 2 žiupsnelis „Dansukker“ cukranendrių DEMERARA - papuošimui
Kaip gaminti
- Sviestą arba margariną ir šviesųjį sirupą išsukite iki purumo.
- Sudėkite likusius produktus ir suminkykite tešlą.
- Ant miltais pabarstyto darbastalio tešlą iškočiokite iki maždaug 60 cm ilgio ir 10 cm pločio.
- Tešlą šiek tiek suplokite. Supjaustykite 2 cm pločio juostelėmis.
- Pavoliokite jas cukranendrių cukruje ir sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
- Kepkite apie 20 minučių vidurinėje orkaitės lentynėlėje 175 ℃ temperatūroje.
Receptas „DANSUKKER“
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Vaikams
- Noriu patiekalo: Desertai, Užkandžiai
- Rengiu šventę: Kalėdos, Vaikų šventė, Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita