Ingredientai
- Grietinėlė 100 ml plakamosios
- Sviestas 75 g nesūdyto
- Miltelinis cukrus 75 g „Dansukker“
- Sirupas: („Dansukker“ šviesiojo) 2 valg. š.
- Cinamonas 1 arbat. š. malto
- Imbieras 1 arbat. š. 0,5 - malto
- Gvazdikėliai 1 g maltų
- Šokoladas 200 g pieninio
- Meduoliai: (10 - 12 imbierinių - papuošimui) 10 vnt.
Kaip gaminti
- Prikaistuvyje sumaišykite plakamąją grietinėlę, sviestą, cukraus miltelius, šviesųjį sirupą ir prieskonius.
- Užvirinkite. Susmulkinkite šokoladą ir sudėkite į grietinėlės mišinį. Maišykite, kol šokoladas ištirps.
- Padėkite į šaldytuvą, kad sustingtų. Imbierinius meduolius sutrupinkite.
- Suformuokite triufelių rutuliukus ir pavoliokite meduolių trupiniuose.
- Laikykite sausoje ir vėsioje vietoje.
Receptas „DANSUKKER“