Ingredientai
- Pienas 300 ml
- Vanduo 100 ml
- Medus 1 valg. š. ar agavų sirupo
- Imbieras 1 arbat. š. tarkuoto šviežio arba malto
- Kakava 2 valg. š. kokybiškos
- Druska 1 žiupsnelis
- Kristalizuotas imbieras 4 vnt. gabaliukai
Kaip gaminti
1. Nedideliame prikaistuvyje įkaitinkite pieno ir vandens mišinį, suberkite imbierą, kakavos miltelius, sumažinkite kaitrą, gerai išmaišykite ir leiskite pavirti kelias minutes.
2. Nuimkite indą nuo ugnies, pasaldinkite, įberkite druskos, išmaišykite ir perkoškite į puodelius. Imbiero cukruje gabalėliais galite patrinti puodelių kraštelius, kad būtų daugiau skonio, galite mesti į gėrimą, tiesa, jie kiek pateš, bet papildomo skonio suteiks.