Ingredientai
- Imbieras 1 vnt. 6 cm šaknies
- Agurkai 1 vnt. ilgavaisis
- Citrinos 3 vnt. žaliosios arba geltonosios
- Cukraus sirupas 10 valg. š.
- Vanduo 1500 ml gazuoto
- Ledukai: 1 sauja
Kaip gaminti
1. Sutarkuokite imbierą.
2. Supjaustykite agurkus griežinėliais.
3. Sudėkite į ąsotį ledukus, imbierą ir agurkus.
4. Išspauskite 2-jų citrinų sultis ir supilkite į ąsotį.
5. Supilkite cukraus sirupą ir išmaišykite.
6. Griežinėliais supjaustykite likusią citriną ir sumeskite į ąsotį.
7. Užpilkite gazuotu vandeniu.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Edita“
- Noriu patiekalo: Gėrimai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita