Ingredientai
- Vištiena 300 g virtos vištienos krūtinėlės
- Moliūgai 150 g nulupto
- Česnakai 2 skiltelės
- Sviestas 70 g
- Džiūvėsiai 2 valg. š. maltų
- Vištienos prieskoniai 1 arbat. š. žiupsnelis mėgstamų
- Imbieras 10 g gabaliukas
- Citrinos 1 vnt. 1 valg. š. sulčių
Kaip gaminti
1. Moliūgą, supjaustytą kubeliais kartu su susmulkintu česnaku, pakepinkite su gabalėliu sviesto (maždaug 30 g). Kai kubeliai suminkštės, supilkite ant jų džiuvėsėlius ir dar šiek tiek pakepinkite.
2. Suberkite gabalėliais pjaustytą vištieną, įberkite pagal skonį vištienos prieskonių, žiupsnelį tarkuoto imbiero, įdėkite likusį sviestą ir patroškinkite 5 min. uždengtoje keptuvėje.
3. Kai šiek tiek atvės, troškinį apšlakstykite citrinos sultimis.
4. Papuošti geriausiai tiktų citrinos griežinėliai bei šviežių mėtų lapeliai. Jei jų neturite, tiks ir petražolės ar kiti žalumynai.
Skanaus!
Receptą atsiuntė Regina Račkauskienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Troškiniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita