Ingredientai
- Ryžių spagečiai 100 g
- Vištienos sultinys 2 l
- Imbieras 1 vnt. šviežias; pusės nykščio dydžio gabaliukas
- Česnakai 4 skiltelės
- Svogūnai 3 vnt.
- Vištiena 100 g filė
- Sojos padažas 50 ml šviesaus
- Druska 1 žiupsnelis
- Čili prieskoniai 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
1. Iš pradžių išvirkite ryžių spagečius. Išvirusius juos nupilkite šaltu vandeniu ir atidėkite.
2. Į didelį puodą supilkite vištienos sultinį, įberkite maždaug 8 arbat. šaukšt. nulupto ir smulkiai supjaustyto imbiero, česnaką ir griežinėliais supjaustytus svogūnus. Vištienos sultinį užvirkite ir palikite lengvai virti ant vidutinės ugnies.
3. Tuomet į sultinį supilkite sojos padažą, įberkite žiupsnelį druskos, čili paprikos ir smulkiai pjaustytą vištienos filė. Sriubą 5 minutes virkite ant vidutinės ugnies.
4. Praėjus nurodytam laikui, suberkite į sriubą ryžių spagečius, puodą nukelkite nuo ugnies ir prieš patiekdami palaikykite uždengtą dar 5 minutes.