Ingredientai
- Prieskoniai 1 vnt. 1 pak. „Santa Maria Tikka Masala Spice Mix“
- Faršas 500 g įvairios mėsos arba ėrienos faršas
- Duona 100 ml trupinių
- Kiaušiniai 1 vnt.
- Aliejus 1 valg. š. tinka ir sviestas
- Vanduo 100 ml
- Varškė 200 ml varškės kremas
Kaip gaminti
- Dubenyje sumaišykite faršą, duonos džiūvėsėlius ir kiaušinį. Leiskite mišiniui pastovėti 10 minučių.
- Suridenkite kukulius ir kepkite aliejuje ant vidutinės ugnies, kol gražiai paruduos.
- Įberkite prieskonių mišinio „Tikka Masala“ ir įpilkite vandens.
- Įmaišykite grietinėlės ir virkite uždengę 5–10 minučių ant mažos ugnies.
- Apibarstykite kalendra ir patiekite su basmati ryžiais, mangų čatniu ir paplotėliais.
- Patiekite kukulius su mangų čatniu, basmati ryžiais ir traškiais paplotėliais.
Receptas iš tinklaraščio „Santa Maria“
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Prieskoniai „Santa Maria“
- Ketinu ruošti specialiai: Gurmanams, Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Indų