Ingredientai
- Laurų lapai 4 vnt.
- Krevetės 100 g
- Pipirai 1 žiupsnelis
- Druska 1 žiupsnelis
- Pomidorai 2 vnt.
- Česnakai 2 skiltelės
- Aliejus 2 valg. š.
- Svogūnai 1 vnt.
- Ciberžolė 1 arbat. š.
Kaip gaminti
- Krevetes išvalykite.
- Svogūną nulupkite ir supjaustykite juostelėmis, susmulkinkite česnaką, pomidorą supjaustykite kubeliais (tinka ir marinuoti) ir sukrėskite į keptuvėje įkaitintą aliejų.
- Įberkite ciberžolių, druskos, pipirų, laurų lapų ir sudėkite krevetes.
- Kepkite ant silpnos ugnies ir nuolat pamaišykite.
- Tiekite su ryžiais, skrudinta duonele arba vienus. Skanaus!
Receptą atsiuntė Lina M.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Konkursai: Konkursas „Aštrus pojūtis“
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita