Ingredientai
- Pomidorai 4 vnt.
- Cukrus 2 valg. š.
- Batonas 2 riekės
- Paprikos 1 vnt. žaliosios
- Petražolės 2 valg. š. susmulkintų
- Svogūnų laiškai 1 sauja 2 valg. š. – susmulkintų
- Česnakai 1 skiltelės
- Actas 1 st. 0,25 - raudonojo vyno
- Alyvuogių aliejus 1 puodelis 0,25
- Sultys 1 st. pomidorų
- Tabasko padažas 1 ml keli lašai
- Druska 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis
- Agurkai 2 vnt.
- Citrinos 1 vnt. 2 valg. š. – sulčių
Kaip gaminti
- Batoną supjaustykite kubeliais, pakepinkite ant aliejaus.
- Pomidorus ir agurkus nulupkite ir susmulkinkite.
- Išimkite saldžiųjų paprikų sėklas, susmulkinkinkite.
- Visus produktus ir pakepintus batono kubelius smulkintuvu susmulkinkite iki vientisos masės.
- Sudėkite į molinį indą, sandariai uždenkite ir dėkite į šaldytuvą porai valandų, kad susimaišytų skoniai. Skanaus.
Receptą atsiuntė Lina M.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Konkursai: Konkursas „Aštrus pojūtis“
- Noriu patiekalo: Sriubos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita