Ingredientai
- Žiediniai kopūstai 100 g
- Porai 100 g
- Morkos 100 g
- Salierų stiebai 100 g
- Cukinijos 100 g
- Kopūstai 100 g raudonojo
- Špinatai 100 g galima keisti burokėlių arba itališkos „bieda“ lapais
- Daržovių sultinys 1 vnt. kubelis
- Parmezano sūris 100 g idealu, jei tai bus „parmigiano reggiano“
- Alyvuogių aliejus 1 st.
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis arba pagal skonį; šiežiai maltų
- Druska 1 žiupsnelis arba pagal skonį
Kaip gaminti
1. Į verdantį vandenį įmeskite sultinio kubelį, palaukite, kol ištirps.
2. Vienodais gabaliukais susmulkinkite daržoves, saliero ir poro stiebus, kopūstą. Suberkite viską į burbuliuojantį sultinį ir pavirkite 5 minutes.
3. Nupilkite tiek vandens, kad sriuba taptų tiršta.
4. Patiekdami sriubą gilioje lėkštėje suformuokite dosnų tyro „novello“ alyvuogių aliejaus „apskritimą“. Gausiai pabarstykite „parmigiano reggiano“ sūriu ir šviežiai maltais juodaisiais pipirais.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Lieknėjantiems, Pietums, Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Sriubos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Italų