Ingredientai
- Grietinėlė 300 ml riebios
- Pienas 150 ml
- Cukrus 50 g
- Vanilinis cukrus 15 g
- Želatina 8 g
- Bazilikai 5 g šviežių
- Spanguolės 250 g
Kaip gaminti
1. Užpilkite želatiną 50 ml šalto virinto vandens ir palaukite pusvalandį, kol išbrinks.
2. Puode apie 10 minučių pakaitinkite grietinėlę kartu su pienu, cukrumi bei vaniliniu cukrumi. Supilkite viską į išbrinkusią želatiną ir gerai išmaišykite, kol ji visiškai ištirps. Gautą masę supilstykite į formeles ir pastatykite į šaldytuvą.
3. Tuomet paruoškite padažą iš spanguolių ir bazilikų. Šiuos ingredientus kartu su saujele cukraus sutrinkite trintuvu iki vientisos masės ir įpilkite į kiekvieną lėkštelę. Paruošus panakotos desertus papildomai galite papuošti mėtos lapeliu.