Ingredientai
Kaip gaminti
- Iš miltų, vandens ir druskos išmaišykite tešlą.
- Visą keptuvę kruopščiai suvilgykite aliejumi (kad blynas neprisviltų), įkaitinkite, supilkite į ją tešlą ir tolygiai paskirstykite po visą keptuvę. Kitaip tariant, tai bus tarsi lietinis blynas, tik storesnis. Apkepkite blyną iš abiejų pusių.
- Puode užvirkite vandens, iš keptuvės išimtą blyną supjaustykite rombo formos gabalėliais ir dėkite į sūdytą verdantį vandenį. Virkite apie 5 minutes.
- Karštus testaroli apibarstykite tarkuotu parmezanu, patiekite su pesto padažu.
- Kaip pasigaminti naminį pesto padažą, galite sužinoti ČIA .
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Italų