Ingredientai
- Itališki virtinukai 250 g (keturių sūrių)
- Pupelės 450 g (baltos, konservuotos)
- Pomidorai 450 g (pjaustyti, konservuoti)
- Bazilikai 0,5 arbat. š. (džiovinti)
- Raudonėliai 0,5 arbat. š. (džiovinti)
- Pipirai 1 žiupsnelis (raudonieji pipirai)
- Špinatai 6 sauja (arba garbanotosios trūkažolės)
- Vanduo 50 ml
- Sūris 30 g („Asiago“)
Kaip gaminti
- Koldūnus gaminkite taip, kaip nurodyta ant etiketės (nedėkite druskos ir aliejaus).
- Į didelę keptuvę sudėkite pupeles, pomidorus, baziliką, raudonėlį ir raudonuosius pipirus. Užvirinkite, įmaišykite salotų lapus (arba špinatus). Uždenkite, sumažinkite ugnį, kaitinkite 3 minutes arba kol suvys salotų lapai.
- Įmaišykite koldūnus ir vandenį. Virkite 1 minutę arba kol viskas sušils. Pabarstykite sūriu.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Gurmanams, Pietums, Vakarienei