Ingredientai
- Salotos 100 g mėgstamų
- Agurkai 1 vnt.
- Alyvuogės 20 g žaliųjų
- Lašiša 150 g
- Pomidorai 1 vnt.
- Balzaminis actas 1 valg. š. pagal skonį
- Alyvuogių aliejus 2 valg. š.
- Provanso žolelių prieskoniai 1 arbat. š. žiupsnelis
- Batonas 2 riekės
Kaip gaminti
1. Pomidorą ir agurką supjaustykite, susmulkinkite lašišos filė.
2. Batoną supjaustykite kubeliais ir pakepinkite keptuvėje be riebalų, kol apskrus.
3. Suplėšytas salotas gražiai išdėliokite lėkštėje, ant jų dėkite smulkintas daržoves, lašišos gabalėlius, alyvuoges. Apšlakstykite iš balzaminio acto, alyvuogių aliejaus ir Provanso žolelių sumaišytu padažu.
Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Lieknėjantiems, Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Salotos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Italų