Ingredientai
- Pomidorų sultys 1 st.
- Aitrioji paprika 1 arbat. š.
- Svogūnai 1 vnt.
- Česnakai 3 skiltelės
- Mėsa 2 kg (jautiena, kiauliena, vištiena)
- Druska 1 žiupsnelis (pagal skonį)
Kaip gaminti
- Supjaustykite mėsą vidutinio dydžio gabaliukais ir sudėkite į indą.
- Pomidorų sultis sumaišykite su aitriosios raudonosios paprikos milteliais, 1 trintuvėje trintu svogūnu bei 3 česnakų skiltelėmis.
- Gautu marinatu pagardinkite mėsą ir palikite kelioms valandoms. Druska skaninkite prieš kepimą.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Kepsniai
- Rengiu šventę: Vakarėlis