Ingredientai
- Cukrus 100 g
- Ryžių pienas 250 ml
- Kiaušiniai 2 vnt.
- Cinamonas 4 g
- Miltai 300 g tinka kvietiniai, ryžių ar kukurūzų
Kaip gaminti
1. Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymo. Ant trynių supilkite ryžių pieną ir pradėkite maišyti.
2. Įdėkite žiupsnelį cinamono ir, pamažu maišydami, berkite miltus, kol tešla sutirštės.
3. Supilkite plaktuvu išplaktus kiaušinių baltymus, darsyk pamaišykite ir kepkite.
4. Blynelius valgykite su šokolado drožlėmis arba uogiene. Skanaus!
Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pusryčiams, Vaikams
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Japonų