Ingredientai
- Jautiena 1 kg
- Svogūnai 1 vnt. nedidelis smulkintas
- Česnakai 4 vnt.
- Alyvuogių aliejus 125 ml
- Actas 125 ml
- Sojos padažas 125 ml
- Rozmarinai 2 valg. š. šviežio
- Druska 2 valg. š.
- Garstyčios 2 valg. š.
- Juodieji pipirai 1 valg. š.
Kaip gaminti
1. Sudėkite svogūną, česnaką, alyvuogių aliejų, sojų padažą, rozmariną, garstyčias, druską bei pipirus į maišytuvą. Išsukite iki vientisos masės.
2. Jautieną įdėkite į sandariai užspaudžiamą plastikinį maišą ir ant viršaus supilkite marinatą. Palikite marinuotus šaldytuve tris valandas.
3. Įkaitinkite kepsninę iki aukštos temperatūros ir kiekvieną jautienos didkepsnio pusę kepkite apie 7 minutes.