Ingredientai
- Jautiena 500 g virta
- Svogūnai 1 vnt.
- Aliejus 1 valg. š. arba tirpinti riebalai
- Kiaušiniai 2 vnt. virti
- Petražolės 2 vnt. keli lapeliai
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis
- Druska 1 žiupsnelis pagal skonį
- Sultinys 50 ml
Kaip gaminti
- Jautieną sumalkite.
- Sudėkite supjaustytą riebaluose (ar aliejuje) pakepintą svogūną, sukapotus petražolių lapelius ir susmulkintus virtus kiaušinius.
- Pagardinkite prieskoniais ir išmaišykite. Jei įdaras atrodo per kietas, įpilkite šlakelį sultinio.
- Patiekite su kepintais lašinukais ir svogūnais.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita