Ingredientai
- Jautiena 200 g išpjova
- Alyvuogių aliejus 2 valg. š.
- Citrinos 1 vnt. 1 valg. š. - sulčių ir 1 skiltelė
- Sojų padažas 3 valg. š.
- Pomidorai 1 vnt.
- Druska 1 žiupsnelis
- Pipirai 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
- Mėsą nuplaukite, gerai nusausinkite, susukite į maistinę plėvelę ir kelioms valandoms padėkite į šaldiklį, kad sustingtų.
- Atšaldytą mėsą aštriu peiliu pjaustykite labai plonais griežinėliais ir dėliokite į lėkštę.
- Dubenėlyje sumaišykite sojų padažą, citrinų sultis, alyvų aliejų, pagardinkite pipirais, jei reikia, pasūdykite.
- Jautienos griežinėlius apšlakstykite padažu,puoškite pomidoro ir citrinos skiltelėmis.
- Prie šio patiekalo labai tinka gražgarsčių lapeliai, kietasis sūris ir kaparėliai.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Gurmanams, Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita