Ingredientai
- Druska 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis
- Alyvuogių aliejus 1 valg. š.
- Jautiena 50 g išpjovos
- Citrinos 1 vnt.
- Gražgarstės: (pagal skonį) 1 sauja
Kaip gaminti
- Jautienos išpjovą įvyniokite į plėvelę.
- Įdėkite į šaldiklį valandai.
- Į atšaldytą lėkštę dėkite plonai pjaustytą jautieną (pjaustykite kuo ploniau), ant jautienos pabarstykite pipirų, apšlakstykite aliejumi ir citrinų sultims, papuoškite gražgarstėmis.
Skanaus!
Receptą atsiuntė Lina M.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Konkursai: Konkursas „Aštrus pojūtis“
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita