Ingredientai
- Jautiena 100 g išpjovos
- Sūris 50 g kietojo brandinto
- Kaparėliai 2 valg. š. marinuotų
- Salotos 50 g saujelė lapelių
- Druska 1 žiupsnelis pagal skonį
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis pagal skonį, šviežiai maltų
- Citrinos 1 vnt. šlakelis sulčių
Kaip gaminti
1. Jautieną atvėsinkite šaldymo kameroje, supjaustykite plonyčiais gabalėliais, išdėliokite lėkštėje, pagal skonį pasūdykite, pagardinkite šviežiai maltais juodaisiais pipirais, apšlakstykite citrinų sultimis.
2. Ant viršaus berkite sūrio drožlių ir nuvarvintų kaparėlių, dėkite salotų lapelių.
3. Valgykite su šilta baltos duonos riekele ir sviestu.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Ji“
- Ketinu ruošti specialiai: Vakarienei
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Italų