Ingredientai
- Jautiena 300 g nugarinės
- Raudonasis svogūnas 40 g
- Alyvuogių aliejus 40 g
- Salierų stiebai 40 g
- Petražolės 8 g
- Druska 1 žiupsnelis arba pagal skonį
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis arba pagal skonį
- Kanapių sėklos 1 valg. š. skrudintų; patiekimui
- Špinatai 1 sauja patiekimui
- Kiaušinių tryniai 2 vnt. patiekimui
- Rauginti agurkai 2 vnt. patiekimui
- Citrinos sultys 1 arbat. š. arba pagal skonį; patiekimui
- Laiškiniai svogūnai 1 valg. š. arba pagal skonį; patiekimui
Kaip gaminti
1. Jautienos nugarinę supjaustykite kubeliais. Labai smulkiai supjaustykite svogūną, saliero stiebus ir ančiuvius. Petražoles susmulkinkite. Įpylę aliejaus viską sumaišykite, pagardinkite druska ir pipirais.
2. Suformuokite tartarą. Padarę tartare šulinėlius apibarstykite kanapių sėklomis, patupdykite į vidurį kiaušinio trynius, pabarstykite juos druska. Papuoškite smulkintais svogūnų laiškais.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Gurmanams
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Vakarėlis