Ingredientai
- Faršas 300 g jautienos
- Pomidorų tyrė 0,5 st.
- Pupelės 0,5 vnt. skardinės konserviuotų rudųjų
- Kukurūzai 2 valg. š. konservuotų
- Sūris 1 sauja nedidelė; fermentinio
- Saldžiosios paprikos milteliai 1 arbat. š. arba pagal skonį
- Jelapenai 3 skiltelės jei mėgstate ašriau
Kaip gaminti
1. Pirmiausia reikia apvirti jautienos faršą, o tai truks apie 15 minučių.
2. Tuomet nusunkus vandenį į puodą reikia suberti rudąsias konservuotas pupeles ir konservuotus kukurūzus, kurie patiekalui suteiks šiek tiek meksikietiško skonio. Viską sumaišykite su pomidorų tyre, pagardinkite prieskoniais ir, jei tik norisi, suberkite smulkintą jelapeną.
3. Dar šiek tiek pakaitinę troškinį, kol šis ims burbuliuoti, nuimkite puodą nuo ugnies ir sudėkite patiekalą į indą, kuriame ketinate neštis į darbą. Ant viršaus berkite tarkuoto fermentinio sūrio ir šiek tiek pamaišykite, kad šis tolygiai pasiskirstytų po visą troškinio masę.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums
- Noriu patiekalo: Troškiniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Meksikiečių