Ingredientai
- Jogurtas 380 g natūralaus
- Medus 4 valg. š. skysto
- Braškės 200 g tinka ir šaldytos
- Miltelinis cukrus 50 g
Kaip gaminti
- Jogurtą sumaišykite su medumi ir padėkite į šaldiklį dviem valandoms, kas pusvaladį ištraukite ir pamaišykite.
- Braškes nuplaukite, nuskabykite kotelius, supjaustykite į keturias dalis (šaldytas tik atšildykite), sudėkite į dubenėlį ir užpilkite cukraus milteliais, palikite 20 min., kad susidarytų sirupas.
- Į desertinius indelius dėkite po kelis šaukštus ledų, ant viršaus – truputį braškių su sirupu.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Edita“
- Ketinu ruošti specialiai: Vegetarams
- Noriu patiekalo: Desertai
- Rengiu šventę: Vaikų šventė, Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita