Ingredientai
- Jogurtas 700 ml natūralaus
- Rabarbarai 700 g
- Serbentai 125 g pusė stiklinės raudonųjų serbentų uogienės
Kaip gaminti
1. Rabarbarus supjaustykite 3 cm ilgio gabalėliais, sumaišykite su uogiene, sudėkite į ugniai atsparų indą ir 200°C karštumo orkaitėje kepkite 30 min. (per tą pusvalandį indą reikėtų kelis kartus ištraukti ir pamaišyti).
2. Ataušusią košę sumaišykite su jogurtu (abu produktai turi būti vienodos temperatūros), išdėliokite į deserto indelius, ir prismaigstykite nekeptų rabarbarų griežinėlių.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Virtuvės paslaptys“
- Ketinu ruošti specialiai: Pusryčiams, Vaikams, Vakarienei, Vegetarams
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita