Ingredientai
- Ananasai 0,5 vnt. gerai prinokusio
- Jogurtas 500 ml graikiško
- Migdolai 1 valg. š. pakepinų riekelių ar plokštelių, taip pat tinka ir moliūgų sėklos
Kaip gaminti
1. Ananasą nulupkite, supjaustykite gabaliukais (vidurinės kietos šerdies nenaudokite), dėkite į elektrinį maisto kombainą ir sutrinkite iki piurė (gali likti nedidelių gabaliukų).
2. Jogurtą gerai išmaišykite, kad būtų vientisesnis, glotnesnis.
3. Į žemas stiklines ar indelius desertams dėkite po porą šaukštų jogurto, tada panašų kiekį ananasų piurė, ant viršaus ir vėl jogurto, o galiausiai papuoškite migdolų plokštelėmis ar moliūgų sėklomis.
4. Jei norite, šį desertą galite patiekti ir lėkštėse – skonis nenukentės.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Gurmanams, Lieknėjantiems
- Noriu patiekalo: Desertai
- Rengiu šventę: Vakarėlis