Ingredientai
- Vištiena 90 g filė
- Lęšiai 30 g juodieji
- Vyšnios 26 g puselės
- Žalioji citrina 20 g skiltelėmis
- Burokėliai 20 g lapai
- Petražolės 12 g šviežios
- Moliūgo sėklos 12 g
- Pistacijų branuoliai: 8 g
- Kopūstai 6 g kiškio
- Čiobreliai 2 g šviežių
Kaip gaminti
- Į puodą įpilkite 150 ml vandens ir užvirkite. Suberkite nuplautus lęšius, sudėkite nuplautas petražoles.
- Į puodą įstatykite indą su skylutėmis, skirtą virti garuose, sudėkite žaliosios citrinos skilteles ir vištienos filė, uždenkite dangčiu ir garinkite 20–25 min.
- Visus ingredientus sudėkite į lėkštę ir pagardinkite padažu.
- Rekomenduojamas saulėje džiovintų pomidorų ir apelsinų padažas.
Patiekalų energinės vertės skaičiuoklė – spauskite ČIA.
Receptas iš knygos „Salotų anatomija“.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Lieknėjantiems, Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Salotos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita