Ingredientai
- Vištiena 100 g
- Žalioji citrina 30 g skiltelių
- Lęšiai 50 g juodųjų
- Burokėlių lapeliai 20 g
- Moliūgo sėklos 1 valg. š.
- Petražolės 1 žiupsnelis kapotų
- Čiobreliai 1 žiupsnelis nuskabytų nuo šakelių
Kaip gaminti
1. Į puodą įpilkite apie 200 ml vandens ir užvirkite. Suberkite nuplautus lęšius ir sudėkite kartu su petražolėmis.
2. Į puodą įstatykite indą, skirtą virti garuose ir sudėkite žaliosios citrinos skilteles ir vištienos filė. Viską uždenkite dangčiu ir garinkite apie pusvalandį.
3. Visus paruoštus ingredientus sudėkite į lėkštę ir pagardinkite mėgstamu padažu. Vasarą verta rinktis natūralų jogurtą arba savo gamintą vaisių padažą.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Salotos