Ingredientai
- Druska 4 g
- Kiaušiniai 1 vnt.
- Česnakai 3 skiltelės
- Morkos 1 vnt.
- Svogūnai 80 g pusė
- Ryžiai 1 st. virtų
- Faršas 700 g kalakutienos
- Pienas 400 ml padažui
- Miltai 1 valg. š. padažui
- Pomidorų pasta (padažui) 2 valg. š.
- Petražolės 1 valg. š. padažui
Kaip gaminti
1. Į maltą mėsą sudėkite tarkuotą morką, pjaustytą svogūną, virtus ryžius, kiaušinį bei prieskonius ir viską labai gerai išmaišykite.
2. Rankomis formuokite nedidelius kotletukus ir dėkite juos į kepimo indą.
3. Orkaitę įkaitinkite iki 190 °C ir kepkite apie 10 min.
4. Pagaminkite padažą iš pieno, miltų ir pomidorų pastos, viską gerai išmaišykite, pagardinkite petražolėmis ir supilkite ant kotletukų. Kepkite dar apie pusvalandį 175 °C temperatūros orkaitėje.
Receptą atsiuntė Jolanta Muniuvienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums
- Noriu patiekalo: Kepsniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita