Ingredientai
- Svogūnai 1 vnt.
- Agurkai 1 vnt. marinuotas
- Salierai 1 vnt.
- Morkos 1 vnt.
- Bulvės 2 vnt. vidutinio dydžio
- Pomidorai 400 g konservuoti pomidorai savo sultyse
- Pomidorų padažas 2 valg. š.
- Kumpis 200 g arba rūkyta šoninė
- Dešrelės: 2 vnt.
- Vanduo 1 l
- Sviestas 1 valg. š.
- Petražolės 10 g
- Laurų lapai 1 vnt.
- Druska 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis
- Citrinos 1 vnt. 3 griežinėliai
- Sultinys 1 vnt. kubelis daržovių arba vištienos
Kaip gaminti
- Svogūną supjaustykite ir kartu su pomidorų tyre troškinkite svieste.
- Kumpį, pieniškas dešreles supjaustykite smulkiais gabalėliais.
- Raugintą agurką nulupkite, išilgai perpjaukite į keturias dalis, išimkite sėklas ir supjaustykite plonais griežinėliais.
- Visus produktus sudėkite į sultinį ir 15 minučių pavirkite. Sriubą išpilstykite į lėkštes, įdėkite grietinės, citrinos griežinėlių, pabarstykite supjaustytais petražolių arba krapų lapeliais.
Nepamirškite sriubos pagardinti tokiais ingredientais kaip meilė, supratingumas, pagalba kitiems, nuoširdumas, atvirumas, šiluma bei dėmesys savo artimiesiems.
Skanaus!