Ingredientai
- Druska 2 žiupsnelis pagal skonį
- Pipirai 1 žiupsnelis pagal skonį
- Čiobreliai 1 žiupsnelis pagal skonį
- Prieskoniai 1 žiupsnelis įvairių – pagal skonį
- Bulvės 1 kg
- Vištiena 1 vnt. višta
Kaip gaminti
Kalėdinė višta |
- Viskas labai paprasta. Įtrinkite vištą pasirinktais prieskoniais, apdėkite ją bulvėmis ir kepkite.
- Kepimo laikas priklauso nuo vištos dydžio, tačiau įprastai tai trunka maždaug 2 valandas.
Skanaus!
Receptą atsiuntė Karolina Rimkevičiūtė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Konkursai: Šventinis patiekalas, kuriuo didžiuojasi mūsų šeima
- Noriu patiekalo: Kepsniai
- Rengiu šventę: Kalėdos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita