Ingredientai
- Migdolų miltai 1 st.
- Kokosų miltai 0,5 st.
- Klevų sirupas 0,25 st.
- Kokosų pienas 0,25 puodelis
- Kokosų aliejus 3 valg. š. skysto
- Vanilė 1 žiupsnelis
- Cinamonas 0,5 arbat. š.
- Imbieras 0,25 arbat. š. malto
- Muskatas 1 žiupsnelis
- Baltasis šokoladas 120 g
- Cukraus pabarstukai 1 valg. š. papuošimui
Kaip gaminti
1. Dubenyje sumaišome viską, išskyrus šokoladą. Turi gautis biri masė, kurią suspaudus rankose ji sulimpa ir išlaiko savo formą. Rankomis formuojame norimo dydžio rutuliukus. Juos perkeliame į šaldytuvą bent pusvalandžiui, kad sutvirtėtų.
2. Garų vonelėje išlydome šokoladą. Lydytu šokoladu apliejame rutuliukus, pabarstome pabarstukais ir vėl dedame į šaldytuvą bent pusvalandžiui, kad šokoladas sukietėtų.