Ingredientai
- Cukrus 250 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
- Vanduo 50 ml
- Sirupas 150 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo
Kaip gaminti
- Prikaistuvyje sumaišykite cukrų, vandenį ir sirupą.
- Pakaitinkite maždaug iki 160 °C.
- Gardinkite norimais prieskoniais, pridėkite dažomųjų medžiagų ir papuošimų.
- Ledinukų pagaliukus sudėkite ant kepimo popieriaus.
- Prikaistuvio turinį atsargiai užpilkite ant pagaliukų.
- Palaukite, kol visiškai sukietės. Laikykite vėsioje, sausoje vietoje.
Receptas DANSUKKER
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Cukrus „Dan Sukker“
- Ketinu ruošti specialiai: Vaikams
- Noriu patiekalo: Desertai
- Rengiu šventę: Kalėdos, Vaikų šventė
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita