Ingredientai
- Druska 2 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 2 žiupsnelis
- Aliejus 2 valg. š. rapsų
- Citrinos 1 vnt. sulčių
- Porai 1 vnt.
- Obuoliai 2 vnt. saldžiarūgščiai
- Burokėliai 2 vnt. vidutinio dydžio
- Kaliaropė 1 vnt. vidutinio dydžio
Kaip gaminti
1. Kaliaropes ir burokėlius išvirkite.
2. Obuolį supjaustykite kubeliais, porą susmulkinkite.
3. Viską parūgštinkite citrinos sultimis, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
4. Užpilkite rapsų aliejaus ir viską gerai išmaišykite.
Skanaus!
Receptą atsiuntė Rūta Martinkevičiūtė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Salotos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita