Ingredientai
- Svogūnai 1 vnt. didelis
- Česnakai 6 skiltelės
- Vynas 240 ml sauso baltojo
- Sviestas 6 valg. š.
- Krevetės 450 g šaldytos tigrinės
- Druska 1 žiupsnelis
- Pipirai 1 žiupsnelis
- Lakštiniai: pakelis 1 vnt.
Kaip gaminti
1. Į verdantį sūdytą vandenį suberkite makaronus.
2. Gerai susmulkinkite svogūną, sutraiškykite česnako skilteles. Keptuvėje ištirpinkite šaukštą sviesto, suberkite smulkintus česnakus, svogūnus ir maišydami kepkite, kol švelniai paruduos. Supilkite vyną, sudėkite tigrines krevetes ir troškinkite apie 5 minutes.
3. Sudėkite likusį sviestą ir kaitinkite, kol ištirps. Paskaninkite druska ir pipirais. Paruoštas krevetes su vyno padažu supilkite ant išvirtų makaronų.
Knyga „30 minučių virtuvėje“ |
Receptas iš knygos „30minučių virtuvėje“, kulinarė Neringa Kalasauskaitė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt, Profesionalių kulinarų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Gurmanams
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita