Ingredientai
- Cukrus 180 g „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“
- Sviestas 200 g
- Vanduo 2 valg. š.
- Graikiniai riešutai 100 g smulkiai sutrumpintų
- Juodasis šokoladas 100 g išlydyto
Kaip gaminti
- Išklokite skardą kepimo popieriumi.
- Puode,nuolat maišant, kaitinkite cukrų, sviestą ir vandenį.
- Virkite iki tirštumo, kol masė pasidarys šviesiai ruda (apie 10-15 minučių).
- Suberkite graikinius riešutus ir paskleiskite masę ant kepimo popieriaus.
- Leiskite atvėsti ir supilkite išlydytą juodąjį šokoladą. Stambiai susmulkinkite.
Receptas DANSUKKER
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Cukrus „Dan Sukker“
- Ketinu ruošti specialiai: Vaikams
- Noriu patiekalo: Desertai
- Rengiu šventę: Kalėdos, Vaikų šventė, Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita