Ingredientai
- Vafliai (28x14 cm): 6 vnt.
- Sviestas 100 g kambario temperatūros, 82 proc. riebumo
- Sutirštintas karamelizuotas pienas „Rududu“ (kambario temperatūros): 260 g
- Žemės riešutai 100 g kepinti, smulkinti
Kaip gaminti
- Į dubenį sudėkite vienodos kambario temperatūros sviestą ir sutirštintą karamelizuotą pieną. Elektriniu plaktuvu suplakite iki vientisos masės. Suberkite kepintus ir smulkintus žemės riešutus ir išmaišykite.
- Pertepkite vaflius paruoštu kremu. Suvyniokite į maistinę plėvelę, paslėkite ir palaikykite šaldytuve per naktį.
- Išimkite vaflius iš šaldytuvo, išvyniokite iš maistinės plėvelės. Supjaustykite gabalėliais ir patiekite. Skanaus!