Ingredientai
- Kiauliena 400 g malta
- Pupelės 2 st. virtų
- Svogūnai 1 vnt.
- Česnakai 1 skiltelės
- Imbieras 1 valg. š. smulkiai sukapotų
- Sviestas 20 g lydyto "Ghi"
- Karis 2 arbat. š.
- Gvazdikėliai 1 arbat. š. 0,5 maltų
- Laurų lapai 1 vnt.
- Druska 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis malti
Kaip gaminti
1. Smulkiai sukapotą svogūną, česnaką ir imbierus 10 min. kepinkite keptuvėje įkaitintame svieste. Sudėkite mėsą ir kepinkite dar 10 min. Tada sudėkite pupeles, prieskonius, įpilkite dvi stiklines vandens ir uždengus troškinkite 20 min.
2. Patiekite su biriai virtais ryžiais, bet jų maistinę vertę skaičiuokite atskirai.
Knyga „100 receptų sergantiems diabetu“ |
Receptas iš knygos „100 receptų sergantiems diabetu “, kulinarė Asta Žvikevičienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Diabetikams, Pietums
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita