Ingredientai
- Jautiena 160 g šviežia
- Sūris 40 g parmezanas
- Citrinos 1 vnt. Sultys ir 1 salotoms
- Alyvuogių aliejus 1 valg. š. ir 5 valg. šaukštai salotoms
- Kiaušiniai 4 vnt. tryniai salotoms
- Baltasis trumas salotoms 20 g
- Dižono garstyčios salotoms 20 g
- Daržovių sultinys 100 ml salotoms
- Petražolės 4 vnt. kelios šakelės salotoms
- Druska 1 arbat. š. žiupsnelis salotoms
- Juodieji pipirai 1 arbat. š. žiupsnelis salotoms
Kaip gaminti
1. Mėsą užšaldykite ir supjaustykite labai plonais griežinėliais. Išdėliokite juos lėkštėje ir apibarstykite trintu parmezanu.
2. Į citrinos sultis ir daržovių sultinį įdėkite Dižono garstyčias, kiaušinių trynius, kapotas petražoles ir viską gerai sumaišykite. Gautą tirštą padažą pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais, sudėkite pjaustytus trumus.
3. Jautienos griežinėlius apšlakstykite šviežiai išspaustos citrinos sultimis, alyvuogių aliejumi, apibarstykite druska ir juodaisiais pipirais. Ant viršaus uždėkite paruošų trumų salotų.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Gurmanams
- Noriu patiekalo: Salotos, Užkandžiai